Woonverzekering Okkenbroek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Okkenbroek. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals ASR Verzekeringen en OHRA die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Okkenbroek april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, storm, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kachelsverwarmingsapparatuur en sjaals? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Okkenbroek? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + ING hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nijega verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-okkenbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Deventer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en poging tot inbraak. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Okkenbroek is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Meestal worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €370.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Okkenbroek
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Okkenbroek gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Okkenbroek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Okkenbroek nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Maria Hoop afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een fotocamera en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Okkenbroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek op een meubel & kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot €4.550.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Okkenbroek
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing of geluidsoverlast. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €38,15 tot €34,40 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Okkenbroek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering