Woonverzekering Clinge Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Clinge. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Clinge april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, vandalisme, inbraak, water, storm. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als koelkast en iPhone? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Clinge? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en Univé zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Boxtel verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-clinge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hulst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en roet. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brandstichting? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Clinge kan iedereen gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €655.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Clinge
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Clinge probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Clinge

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Clinge nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Arkel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Clinge

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere krassen op de auto of ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.350.000 oplopend tot €3.200.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Clinge
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk & conflict met een automobilist. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €29,60 tot €35,20 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Clinge vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering