Woonverzekering Arkel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Arkel. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade zoals storm, vandalisme, water, brand vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Arkel juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, brand, water, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als sieraden of weegschaal? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Arkel? Open à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of ING bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Abcoude verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-arkel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Giessenlanden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Arkel kan zomaar gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €620.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Arkel
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Arkel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Arkel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Arkel nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Wildervank afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze extra modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Arkel

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een vlek in de vloer en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.100.000 tot ruim €3.450.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,45 (per maand). Check ook Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Arkel
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk en conflict bij het bouwen van een huis. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €31,20 tot €26,15 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Arkel vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?