Woonverzekering Wildervank Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wildervank. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende partijen als Bruns ten Brink en InShared die schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wildervank juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als koelkast en prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wildervank? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als DAK + Reaal hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wemeldinge verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-wildervank


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veendam? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als waterschade of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Wildervank is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €260.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wildervank
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Wildervank zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wildervank

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Wildervank completer maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Uffelte afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wildervank

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.400.000 tot ruim €3.450.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Wildervank
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €36,85 tot €30,70 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wildervank vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering