Woonverzekering Veenoord Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Veenoord. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, storm, vandalisme dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Veenoord juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, inbraak, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als aardewerk of iPhone? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Veenoord? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of London Verzekeringen hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Tjuchem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-veenoord


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Emmen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Veenoord kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €300.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Veenoord
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Veenoord probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Veenoord

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Veenoord completer maken met extra praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Sint Geertruid afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Veenoord

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 tot €2.750.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veenoord
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict over wonen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €35,90 oplopend tot €29,80 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Veenoord afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering