Woonverzekering Onna Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Onna. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade zoals inbraak, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Onna mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als cd-speler en speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Onna? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur en Nationale Nederlanden bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Noorbeek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-onna


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als storm vanaf windkracht 7 en rook. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Onna is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €625.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Onna
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Onna eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Onna

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Onna completer maken met een paar praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij handige info (of bekijk woonverzekering Medemblik afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze extra polis betaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en een rollator. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Onna

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.300.000 tot wel €4.100.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Onna
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie & conflict met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €25,55 tot en met €25,05 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Onna online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering