Woonverzekering Heukelum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Heukelum. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. BLG wonen en Reaal die schade veroorzaakt door bliksem, storm, brand, water dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heukelum mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als grammofoonplaten of Xbox? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heukelum? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ANWB + Klaverblad verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heelsum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-heukelum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Lingewaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade of brandblussing. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Heukelum kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heukelum
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Heukelum eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heukelum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Heukelum completer maken met extra handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Foxwolde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze additionele dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heukelum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij variërend van €1.150.000 tot zo’n €3.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Heukelum
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & conflicten over erfrecht. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,20 tot wel €24,75 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Heukelum op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?