Woonverzekering Heelsum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Heelsum. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Bruns ten Brink en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, water, storm dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heelsum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, inbraak, water. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als albums en huisdieren? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Heelsum? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Polis Direct hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Grootegast verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heelsum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Renkum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door bliksem of omvallen van bomen. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Heelsum kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval / een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door lekkage. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €470.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heelsum
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Heelsum moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Heelsum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Heelsum complementeren met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Ellertshaar afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat + een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heelsum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto of ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.150.000 tot €2.700.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heelsum
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict bij aankoop huis. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €35,15 tot wel €35,25 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heelsum online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?