Woonverzekering Huijbergen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Huijbergen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Ditzo en Lancyr die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, storm dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Huijbergen juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als verlichtingsornamenten en schoonmaakartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Huijbergen? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of InShared werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hidaard verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-huijbergen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Woensdrecht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als bliksem of poging tot inbraak. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Huijbergen is altijd een risico. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €260.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Huijbergen
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Huijbergen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Huijbergen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Huijbergen uitbreiden met een paar handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Gorssel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Huijbergen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer of therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.250.000 tot wel €3.400.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Huijbergen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan salarisaanpassing of erfafscheidingen e.d.. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €26,40 oplopend tot €31,00 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Huijbergen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?