Woonverzekering Halfweg Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Halfweg. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en SNS die schade als gevolg van vandalisme, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Halfweg juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, diefstal, brand, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals sieraden en fietsen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Halfweg? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en InShared werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Ginnum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-halfweg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Halfweg is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €510.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Halfweg
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Halfweg eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Halfweg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Halfweg aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Ederveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze mogelijke verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Halfweg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.100.000 tot zo’n €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Halfweg
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden & geschil m.b.t. pensioen. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €35,90 oplopend tot €27,05 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Halfweg vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?