Woonverzekering Moddergat Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Moddergat. De woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en InShared die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Moddergat april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, vandalisme, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals computers en petten? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Moddergat? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen en Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Mariënberg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-moddergat


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dongeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en roet. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Moddergat kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en loslatende kit. Typische schade is vochtplekken op de buur. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €660.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Moddergat
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Moddergat probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Moddergat

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Moddergat completer maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Kreileroord afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon & een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Moddergat

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.050.000 oplopend tot €4.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Moddergat
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente en verhalen van schade. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €33,50 tot €27,10 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Moddergat online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?