Woonverzekering Mariënberg Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Mariënberg. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, water, brand, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mariënberg juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als glas- en aardewerk en matrassen? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Mariënberg? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo en Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lisserbroek verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-marienberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade of roet. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Mariënberg is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €570.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Mariënberg
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Mariënberg probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Mariënberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Mariënberg uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Kapelle afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Mariënberg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot zo’n €2.650.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mariënberg
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving of conflict met de bank. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €35,85 oplopend tot €30,35 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Mariënberg afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering