Woonverzekering Kapelle Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,40 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Kapelle. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Reaal die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kapelle april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals radio en geyser/boiler? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kapelle? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Europeesche of ING werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Huijbergen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kapelle


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kapelle? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Kapelle is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €265.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Kapelle
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Kapelle moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kapelle

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Kapelle aanvullen met een paar praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Harbrinkhoek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze extra dekkingis er bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kapelle

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.050.000 oplopend tot €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,90 (per maand). Check ook BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kapelle
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat & conflict met verhuurder. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €35,20 oplopend tot €24,60 per maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kapelle online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?