Woonverzekering Harbrinkhoek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,65 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Harbrinkhoek. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Allianz en Lancyr die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, water, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Harbrinkhoek juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, water, storm, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als gordijnrails en centrifuge? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Harbrinkhoek? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of ZLM faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Gorssel verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-harbrinkhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Harbrinkhoek kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €430.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Harbrinkhoek
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Harbrinkhoek gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Harbrinkhoek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Harbrinkhoek completer maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Eersel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Harbrinkhoek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.450.000 tot ruim €4.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Harbrinkhoek
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €29,40 t/m €26,75 per maand in juni 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Harbrinkhoek voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?