Woonverzekering Nijbroek Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nijbroek. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Reaal die schade als gevolg van water, storm, brand, vandalisme vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nijbroek mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als koffiezetapparaat of overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nijbroek? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA en SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nederweert verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-nijbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Voorst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand of vandalisme. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nijbroek kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €565.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijbroek
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Nijbroek moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nijbroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Nijbroek complementeren met extra praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Linne afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nijbroek

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking van €1.300.000 tot ruim €2.500.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Nijbroek
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij medische fout en conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €34,70 tot en met €24,45 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nijbroek op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering