Woonverzekering Aarle-Rixtel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Aarle-Rixtel. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder Generali en ZLM die schade door o.a. bliksem, brand, inbraak, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Aarle-Rixtel maart 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als cd’s en toiletartikelen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Aarle-Rixtel? Begin direct met meteen onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd en Reaal werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zoelen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-aarle-rixtel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Laarbeek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Aarle-Rixtel kan iedereen gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €550.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Aarle-Rixtel
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Aarle-Rixtel zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Aarle-Rixtel

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Aarle-Rixtel aanvullen met verschillende praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Weiteveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en drumstel. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Aarle-Rixtel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn krassen op de auto + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.500.000 tot zo’n €3.250.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,95 (per maand). Check ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Aarle-Rixtel
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie & als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €35,20 tot wel €25,05 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Aarle-Rixtel afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?