Woonverzekering Weiteveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €3,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Weiteveen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als HEMA en nowGo die schade veroorzaakt door inbraak, water, storm, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Weiteveen juni 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als afwasmachine en sjaals? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Weiteveen? Start à la minute’onze vergelijker! Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Interpolis faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Vragender verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-weiteveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Emmen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm of roet. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Weiteveen is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €320.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Weiteveen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Weiteveen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Weiteveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Weiteveen aanvullen met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Ten Boer afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Weiteveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.000.000 tot ruim €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Weiteveen
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een bank en geluidsoverlast. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €32,75 t/m €30,65 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Weiteveen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?