Woonverzekering Ten Boer Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Ten Boer. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. Ditzo en Lancyr die schade veroorzaakt door inbraak, water, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ten Boer juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, water, diefstal, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als spiegels en matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ten Boer? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en Nederlanden van Nu hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sprang-Capelle verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ten-boer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ten Boer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag of omvallen van bomen. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Ten Boer kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm / bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Meestal wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €665.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ten Boer
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Ten Boer moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ten Boer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Ten Boer uitbreiden met enkele praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Roosteren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ten Boer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.450.000 tot zo’n €2.850.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ten Boer
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen of schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €25,45 tot €30,00 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ten Boer voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering