Woonverzekering Roosteren Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Roosteren. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als HEMA en OHRA die schade door o.a. inbraak, water, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Roosteren april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, inbraak, brand, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als televisie en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Roosteren? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + InShared faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Raamsdonksveer verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-roosteren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Echt-Susteren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. bliksem of smeltschade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Roosteren kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een lek waterbed. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €275.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Roosteren
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Roosteren probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Roosteren

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Roosteren uitbreiden met diverse interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Oldeberkoop afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + sieraden. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Roosteren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.150.000 tot €2.850.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roosteren
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met het UWV en geluidsoverlast. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €33,85 tot en met €35,40 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Roosteren online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?