Woonverzekering Sprang-Capelle Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Sprang-Capelle. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars als bijv. HEMA en Zelf die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sprang-Capelle mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als levensmiddelen of petten? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sprang-Capelle? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Ditzo en Nederlanden van Nu verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sinderen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sprang-capelle


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Waalwijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Sprang-Capelle kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €560.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sprang-Capelle
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Sprang-Capelle moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sprang-Capelle

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Sprang-Capelle uitbreiden met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Raamsdonksveer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sprang-Capelle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij vanaf €1.400.000 tot €4.900.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,30 (per maand). Check ook HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Sprang-Capelle
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert en huur- en verhuurgeschillen. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €34,25 oplopend tot €27,70 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sprang-Capelle vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering