Woonverzekering Loon op Zand Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Loon op Zand. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als FBTO en Polis Direct die schade door o.a. brand, bliksem, water, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Loon op Zand mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als cd’s en fietsen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Loon op Zand? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Bovag en Univé zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Legemeer verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-loon-op-zand


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Loon op Zand? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand en plundering. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Loon op Zand is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Loon op Zand
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Loon op Zand moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Loon op Zand

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Loon op Zand complementeren met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Idaerd afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Loon op Zand

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.550.000 tot ruim €3.350.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Loon op Zand
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of conflict over reparatie auto. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €34,95 t/m €27,30 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Loon op Zand afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?