Woonverzekering Ulvenhout Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Ulvenhout. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als bijv. Delta Lloyd en OHRA die schade veroorzaakt door bliksem, water, inbraak, storm dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ulvenhout april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. storm, vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kachelsverwarmingsapparatuur en barbecue? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ulvenhout? Start à la minute’onze vergelijker! Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer + Polis Direct faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Teroele verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ulvenhout


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Breda? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn verzekerd. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en diefstal. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Ulvenhout is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. In de regel worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €665.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ulvenhout
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Ulvenhout gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ulvenhout

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Ulvenhout complementeren met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Schoorl afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een tablet en kleding. Let op oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ulvenhout

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 tot wel €4.400.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Ulvenhout
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis of verhalen van schade. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €37,15 tot €32,60 p/maand in april 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ulvenhout voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?