Woonverzekering Teroele Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Teroele. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars waaronder HEMA en Interpolis die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Teroele juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als televisie of barbecue? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Teroele? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Lancyr verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Steenderen verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-teroele


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. blikseminslag of diefstal. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Teroele kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of loslatende kit. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €295.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Teroele
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Teroele moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Teroele

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Teroele aanvullen met extra interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Ruurlo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Teroele

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte vaas en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.350.000 tot €4.250.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,55 (per maand). Check ook FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Teroele
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk en geluidsoverlast. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €24,75 oplopend tot €24,80 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Teroele vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering