Woonverzekering Lutjebroek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,55 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lutjebroek. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Europeesche en London Verzekeringen die schade zoals brand-, storm en waterschade dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lutjebroek april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, brand, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als grammofoonplaten en truien? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lutjebroek? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Reaal verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lengel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lutjebroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Stede Broec? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of brandblussing. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Lutjebroek kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €440.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Lutjebroek
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Lutjebroek zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lutjebroek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Lutjebroek aanvullen met enkele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Indijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke polis verzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lutjebroek

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.500.000 oplopend tot €4.100.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING.

Rechtsbijstandverzekering Lutjebroek
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven & de hypotheek. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €37,50 tot en met €25,00 per maand in april 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lutjebroek op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering