Woonverzekering Geldermalsen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,65 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Geldermalsen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Bovag en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geldermalsen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals vloerbedekking en bank? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Geldermalsen? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of Klaverblad werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Europoort verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geldermalsen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geldermalsen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade of plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Geldermalsen kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is kapotte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €610.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Geldermalsen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Geldermalsen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Geldermalsen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Geldermalsen nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Den Dungen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Geldermalsen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot zo’n €3.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Geldermalsen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan medische fout en conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €31,75 tot wel €37,20 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Geldermalsen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering