Woonverzekering Den Dungen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Den Dungen. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Den Dungen juli 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als cd’s en speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Den Dungen? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of ZLM hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Daarle verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-den-dungen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Sint-Michielsgestel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand en olie. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Den Dungen kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €305.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Dungen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Den Dungen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Den Dungen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Den Dungen nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Beneden-Leeuwen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze additionele verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera + een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Den Dungen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto of kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €950.000 oplopend tot €3.250.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Dungen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €32,80 tot €31,20 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Den Dungen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?