Woonverzekering Beneden-Leeuwen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Beneden-Leeuwen. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Delta Lloyd en nowGo die schade door bijvoorbeeld storm, water, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Beneden-Leeuwen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, water, storm, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kristal en iPhone? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beneden-Leeuwen? Open direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of Zelf verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Austerlitz verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beneden-leeuwen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in West Maas en Waal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade en omvallen van bomen. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Beneden-Leeuwen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. In de regel wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €610.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Beneden-Leeuwen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Beneden-Leeuwen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Beneden-Leeuwen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Beneden-Leeuwen aanvullen met verschillende nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Zeewolde afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beneden-Leeuwen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.400.000 tot wel €3.400.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Beneden-Leeuwen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan erfenis of geschil m.b.t. pensioen. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €34,45 t/m €38,45 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Beneden-Leeuwen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering