Woonverzekering Zeewolde Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Zeewolde. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars waaronder Europeesche en Univé die schade zoals vandalisme, brand, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zeewolde mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, water, vandalisme, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals glas- en aardewerk of keukentafel? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zeewolde? Start meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon of Univé hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Winssen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-zeewolde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zeewolde? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of plundering. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zeewolde kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is schade aan de vloer. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €675.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeewolde
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Zeewolde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zeewolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Zeewolde nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Vlierden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Flevoland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera + sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zeewolde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een barst in het scherm en kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €2.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Zeewolde
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan problemen op het werk of conflict over verzekering. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €26,15 oplopend tot €27,55 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zeewolde online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?