Woonverzekering Zennewijnen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zennewijnen. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als bijv. Allsecur en InShared die schade door o.a. water, vandalisme, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zennewijnen juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, water, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kamerplanten en centrifuge? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zennewijnen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen of Unigarant werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Meddo verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-zennewijnen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade of ontploffing. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Zennewijnen kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm / lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €570.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zennewijnen
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Zennewijnen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zennewijnen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Zennewijnen uitbreiden met extra praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Volkel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zennewijnen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €3.500.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Zennewijnen
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie of conflict met een autodealer. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €36,20 tot €25,05 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zennewijnen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering