Woonverzekering Westerwijtwerd Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Westerwijtwerd. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders als bijv. Ditzo en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, brand, storm, vandalisme afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westerwijtwerd juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, brand, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kookboeken of weegschaal? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Westerwijtwerd? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of Turien en Co hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Wamel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westerwijtwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Loppersum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade of vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Westerwijtwerd kan zomaar gebeuren. Openwrikken of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €380.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerwijtwerd
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Westerwijtwerd moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Westerwijtwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Westerwijtwerd complementeren met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Tilburg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Westerwijtwerd

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 oplopend tot €3.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,75 (per maand). Check ook ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerwijtwerd
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. medische fout en in beslag genomen auto e.d.. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €26,50 oplopend tot €32,05 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Westerwijtwerd online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering