Woonverzekering Tilburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,50 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Tilburg. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, bliksem dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tilburg juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, vandalisme, storm, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kapstok of schoenen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Tilburg? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali of Reaal hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Stokkum verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tilburg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tilburg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en diefstal. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Tilburg kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een kapotte wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot dak. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €645.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tilburg
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Tilburg gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Tilburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Tilburg complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Saaksum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone & viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Tilburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.500.000 tot zo’n €2.750.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tilburg
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict over erfenis en verkeersongeluk. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €31,70 tot en met €38,25 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Tilburg online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?