Woonverzekering Saaksum Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Saaksum. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote bedrijven zoals Centraal Beheer en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Saaksum juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, inbraak, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als broodrooster en jacks? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Saaksum? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en Interpolis hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Rhenoy verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-saaksum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade en vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Saaksum kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een kapot aquarium. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €515.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Saaksum
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in Saaksum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Saaksum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Saaksum nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Oosterhesselen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Saaksum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte telefoon en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag van €950.000 tot zo’n €4.650.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Saaksum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan problemen op het werk of conflict over wonen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (beginnend bij €25,95 tot wel €26,30 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Saaksum op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering