Woonverzekering Oosterhesselen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,50 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oosterhesselen. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Allianz en ZLM die schade door o.a. water, brand, storm, inbraak afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterhesselen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als spiegels en kampeeruitrusting? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oosterhesselen? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Univé hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Noordwijkerhout verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-oosterhesselen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag of plundering. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oosterhesselen kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €325.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterhesselen
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Oosterhesselen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterhesselen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Oosterhesselen complementeren met diverse handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Menaam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze additionele modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone & drumstel. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oosterhesselen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan kapotte apparatuur en ook kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.350.000 tot ruim €2.500.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,10 (per maand). Check ook Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterhesselen
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen of conflict met makelaar. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €35,50 t/m €37,05 p/maand in mei 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oosterhesselen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering