Woonverzekering Diepenveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Diepenveen. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder Bruns ten Brink en Interpolis die schade door o.a. water, vandalisme, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Diepenveen april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, water, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als levensmiddelen en fietsen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Diepenveen? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen en Nederlanden van Nu verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Goorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-diepenveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Deventer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Diepenveen kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €525.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Diepenveen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker direct de woning in Diepenveen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Diepenveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Diepenveen nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Bergentheim afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze mogelijke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader en gitaar. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Diepenveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.200.000 tot ruim €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Diepenveen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan pensioenen of conflict over aankoop auto. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €36,75 oplopend tot €25,60 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Diepenveen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?