Woonverzekering Bronnegerveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Bronnegerveen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen als Aegon en nowGo die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, bliksem, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bronnegerveen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vitrages of raamventilator? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bronnegerveen? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en Reaal faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Blessum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-bronnegerveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borger-Odoorn? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brandstichting? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Bronnegerveen kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €365.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bronnegerveen
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Bronnegerveen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bronnegerveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Bronnegerveen uitbreiden met extra belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Almkerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad en viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bronnegerveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank & ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.550.000 tot wel €2.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé.

Rechtsbijstandverzekering Bronnegerveen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie of ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €37,40 tot €27,20 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bronnegerveen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering