Woonverzekering Oosterzee Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Oosterzee. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder De Goudse en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterzee juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als cd-speler en pantalons? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oosterzee? Start à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer + Independer zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nunspeet verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-oosterzee


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem of vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Oosterzee is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterzee
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Oosterzee eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterzee

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Oosterzee nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Middelaar afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze extra modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosterzee

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot wel €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterzee
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten of conflict met aannemer. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €28,00 tot en met €33,40 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oosterzee op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?