Woonverzekering Nunspeet Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Nunspeet. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld DAK en Interpolis die schade veroorzaakt door inbraak, storm, bliksem, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nunspeet juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als koelkast en Playstation? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nunspeet? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals DAK + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuwerkerk aan den IJssel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nunspeet


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Nunspeet? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en roet. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Nunspeet kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €325.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nunspeet
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Nunspeet eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nunspeet

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Nunspeet complementeren met een paar handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Maartensdijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera + sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nunspeet

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere kapotte apparatuur en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot ruim €3.500.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Nunspeet
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of conflict met de bank. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €34,40 tot €36,35 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nunspeet voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering