Woonverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals DAK en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door storm, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwerkerk aan den IJssel juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, vandalisme, storm, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als spelcomputers of Playstation? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of Klaverblad bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Mookhoek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuwerkerk-aan-den-ijssel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zuidplas? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand en olie. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Nieuwerkerk aan den IJssel is altijd een risico. Flipperen of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en loslatende kit. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €525.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwerkerk aan den IJssel
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Nieuwerkerk aan den IJssel moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Nieuwerkerk aan den IJssel complementeren met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Lewedorp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad en een verrekijker. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €3.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,05 (per maand). Check ook Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering en conflict over verzekering. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €26,75 tot €32,85 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?