Woonverzekering Mookhoek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Mookhoek. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en nowGo die schade door bijvoorbeeld brand, water, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Mookhoek mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als spelcomputers en schoenen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Mookhoek? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als DAK of ING hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Matsloot verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-mookhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Strijen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door brand en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Mookhoek kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €350.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Mookhoek
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Mookhoek gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Mookhoek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Mookhoek nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Kwadijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Mookhoek

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking van €1.450.000 tot ruim €4.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Mookhoek
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie & conflict met de buren. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €31,45 tot €31,50 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mookhoek voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?