Woonverzekering Kwadijk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Kwadijk. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals Allianz en ING die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, vandalisme dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kwadijk april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als koelkast of warmtepomp? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kwadijk? Start direct onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en nowGo bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kerkrade verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-kwadijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zeevang? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Kwadijk kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapotte kit voeg. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan kapotte ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €595.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kwadijk
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Kwadijk zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kwadijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Kwadijk complementeren met verschillende nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Hengevelde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kwadijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij vanaf €1.150.000 tot zo’n €3.750.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Kwadijk
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop en conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,35 tot wel €36,75 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kwadijk vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?