Woonverzekering Noardburgum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Noardburgum. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld De Goudse en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door bliksem, storm, brand, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Noardburgum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, brand, water, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als afzuigkap of toiletartikelen? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Noardburgum? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als Allianz en Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuw Scheemda verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noardburgum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tytsjerksteradiel? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of roet. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Noardburgum kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een lekkende leiding. Typische schade is schade aan het dak. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €430.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Noardburgum
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Noardburgum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Noardburgum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Noardburgum completer maken met een paar interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Loon op Zand afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze extra dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad of een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Noardburgum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.200.000 oplopend tot €2.600.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar FBTO.

Rechtsbijstandverzekering Noardburgum
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij ontslag & conflict met een automobilist. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €35,30 tot €27,55 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Noardburgum online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?