Woonverzekering Nieuw Scheemda Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nieuw Scheemda. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Generali en InShared die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, brand, water vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw Scheemda april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, storm, inbraak, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als glas- en aardewerk of hoeden? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nieuw Scheemda? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Generali + Reaal hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Midwolde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuw-scheemda


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oldambt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm en plundering. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Nieuw Scheemda is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval / een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €695.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw Scheemda
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Nieuw Scheemda zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw Scheemda

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Nieuw Scheemda complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Legemeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw Scheemda

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag van €1.250.000 oplopend tot €3.650.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw Scheemda
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag & conflict over verzekering. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €35,50 oplopend tot €25,30 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuw Scheemda online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?