Woonverzekering Midwolde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,20 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Midwolde. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Aegon en Unigarant die schade als gevolg van bliksem, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Midwolde mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, inbraak, brand, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kapstok en huisdieren? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Midwolde? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of Turien en Co werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Made verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-midwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Midwolde is altijd een risico. Openwrikken of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval / een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €685.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Midwolde
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Midwolde zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Midwolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Midwolde uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Kootwijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop en drumstel. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Midwolde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 oplopend tot €3.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,20 (per maand). Check ook Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Midwolde
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering en als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €24,40 t/m €30,60 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Midwolde online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering