Woonverzekering Made Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Made. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Independer die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Made mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals magnetron of scheerapparaat? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Made? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea en Univé hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Liessel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-made


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Drimmelen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Made kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €440.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Made
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Made probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Made

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Made aanvullen met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Jutrijp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera & een rollator. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Made

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.100.000 tot wel €2.650.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,65 (per maand). Check ook ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Made
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (startend vanaf €31,80 tot wel €33,95 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Made online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering