Woonverzekering Zenderen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zenderen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als Avéro Achmea en Klaverblad die schade door o.a. vandalisme, bliksem, inbraak, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zenderen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als kookboeken en kleding? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zenderen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of Univé verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kotten verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-zenderen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borne? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als hagelschade of schroeischade. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Zenderen kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapotte kit voeg. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een lek dag. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €300.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zenderen
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Zenderen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zenderen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Zenderen aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering Volendam afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Advies: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zenderen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot €4.500.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Zenderen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij erfenis of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf circa €37,05 tot en met €30,85 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zenderen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering