Woonverzekering Dinteloord Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Dinteloord. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders als Ditzo en Independer die schade veroorzaakt door brand, water, storm, bliksem verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Dinteloord juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere water, inbraak, storm, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kapstok of relaxfauteuil? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Dinteloord? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en OHRA verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: De Klomp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-dinteloord


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Steenbergen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Dinteloord kan ook jou gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Doorgaans worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan schade aan het dak. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €475.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dinteloord
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Dinteloord eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dinteloord

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Dinteloord complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Berkenwoude afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera & viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Dinteloord

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas + ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.250.000 tot €3.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dinteloord
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei modules.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €32,80 oplopend tot €30,85 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Dinteloord op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering