Woonverzekering Wernhout Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Wernhout. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder EAG Assuradeuren en OHRA die schade zoals water, brand, bliksem, storm vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wernhout juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, inbraak, diefstal, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als computers en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wernhout? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB of Univé verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Vrouwenpolder verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wernhout


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zundert? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wernhout kan ook jou overkomen. Flipperen of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €560.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wernhout
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Wernhout zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wernhout

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Wernhout complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Terheijden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop en een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wernhout

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding + ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot €3.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wernhout
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert of geschil over de uitkering. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €25,90 tot en met €32,10 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wernhout op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?