Woonverzekering Vrouwenpolder Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Vrouwenpolder. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals Aon Direct en InShared die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, brand, bliksem dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vrouwenpolder april 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, storm, diefstal, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als boeken of iPhone? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vrouwenpolder? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals DAK + Klaverblad hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Velden verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vrouwenpolder


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Veere? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade en roet. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vrouwenpolder is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €625.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vrouwenpolder
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Vrouwenpolder eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vrouwenpolder

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Vrouwenpolder uitbreiden met additionele handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Staphorst afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze extra modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur of gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vrouwenpolder

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank & fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 oplopend tot €3.300.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar Univé.

Rechtsbijstandverzekering Vrouwenpolder
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing of conflict over wonen. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €34,75 t/m €26,25 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Vrouwenpolder voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?