Woonverzekering Velden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Velden. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als Aegon en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, water dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Velden juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, water, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aardewerk of relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Velden? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Allianz + Unigarant zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Toornwerd verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-velden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venlo? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als stormschade en olie. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Velden is altijd een risico. Flipperen of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui / gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €620.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Velden
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Velden moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Velden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Velden nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Sint Maarten afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Velden

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan krassen op de auto en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €950.000 tot €4.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Velden
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis en conflicten over huur. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €25,75 t/m €31,65 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Velden vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering