Woonverzekering Hoenzadriel Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Hoenzadriel. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote maatschappijen als Ditzo en ZLM die schade als gevolg van inbraak, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hoenzadriel juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, water, diefstal, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals televisie of schoenen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hoenzadriel? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Verzekeruzelf.nl werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Heilig Landstichting verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoenzadriel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Maasdriel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Hoenzadriel is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Meestal wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €580.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoenzadriel
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Hoenzadriel moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoenzadriel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Hoenzadriel nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Geerdijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader & een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoenzadriel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto of het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot wel €4.350.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,50 (per maand). Check ook SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoenzadriel
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €35,00 tot wel €34,90 p/maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hoenzadriel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?